H2N Location

Kamers, appartementen, studio's

FR | EN | ES | NL

Onze huizen

Zijn onze vier huizen allemaal geplaatst vlakbij ULB, VUB, La Cambre, The University of Kent en de Institute Vesalius in de universitaire wijk van Brussel, eveneens genoemd « Begraafplaats van Elsene ». Dank zij de nabijheid van het station van Etterbeek, in enkele minuten kunt u bereiken de gebouwen van de Europese Gemeenschap en het Europees Parlement.

De bijzonderheid van deze wijk is tussen beide campussen van ULB (Solbosch en la Plaine) te zijn. Hij biedt een grote aantal faciliteiten aan, zoals : restaurants, cafés, supermarkten, artsen, videotheek… what van deze hoek van Brussel een van het meeste beoordeeld doet.

In rand bevindt deze verlevendigde wijk zich eilandjes van rust en groen met de Abdij Terkamen en het hout Terkamen.

Bovendien maakt het talrijke gemeenschappelijke vervoer het mogelijk om snel overal in Brussel te gaan :

Plan de situation

Onze huizen hebben elk voordeel en verschillende stijl.

Aangezien de verscheidenheid aan voorgestelde woningen, kunt U de tijd nemen om elk van onze huizen te bezoeken :

Generaal Jacqueslaan, 29

Zeer mooi herenhuis van 1897 dat volledig vernieuwd werd in 2007. Het is typisch Brusselshuis en heeft de kenmerkende charme van Art Nouveau. Het bestaat uit 5 verdiepingen. De vloeren zijn grotendeels in hout, de plafonds zijn 3m50 hoog en met een lijstwerk.
De voorgevel is van oud porselein uit die tijdperk, wat een onbetwistbare stempel geeft aan het huis, zodoende dat in talrijke boeken over Brussel gedrukt staat.

Bij de renovatie werd er akoestieke ramen geplaatst speciaal voorzien om de geluidshinder van het verkeer totaal te verminderen.

Het bestaat uit drie appartementen ingedeeld in medehuur (voor drie personen) en een groote duplex voor 5 personen.

Cesar Franckstraat 79

Typisch Brussels huis in een kalme straat, bestaande enkel uit individuele studio’s voor studenten. Het bestaat uit drie identieke verdiepingen onderverdeeld in drie studio’s : een grote, een middelgrote en een kleine.

Zommerstraat, 208

Klein charmant achterhuis, gelegen in het centrum van een blok en omgeven door een 100m² grote binnenplaats. Door zijn bevoorrechte situatie, geniet dit huis van een goed aantal uren zon en een ontspannen atmosfeer. 5 studio’s liggen op de benedenverdieping en hebben toegang tot de binnenplaats. De verdiepingen van het huis zijn voorzien voor medehuur. Alle huurders hebben toegang tot de binnenplaats; het is mogelijk om er barbecues te houden.

Zommerstraat, 210

Typisch Brussels huis in een kalme straat, enkel bestaande uit individuele studio’s voor studenten.
Het bestaat uit drie identieke verdiepingen onderverdeeld in drie Studio’s : een groot en een middelgroot, en een duplex.

haut de la page

rue César Franck, 79 B-1050 Brussel, Belgïe | Telefoon : +32 478 20 18 31 ou +32 473 32 00 34 ou + 32 484 13 35 87 | location@h2n-location.be

Wettelijke vermeldingen

Laatste wijziging op 30 Mei 2024
Copyright © 2006-2007, Nada Soltana