H2N Location

Kamers, appartementen, studio's

FR | EN | ES | NL

Brussel

Brussel is een uitgestrekte stad, de beschikbare ruimte per inwoner overschrijdt het gemiddelde van de andere Europese hoofdsteden. Een belangrijk deel van de gebouwen bestaat uit eensgezinswoningen, die nu in appartementen worden onderverdeeld, en lage flatgebouwen.
Meer

Presentatie

>>> Verhuren beschikbaar voor 2022-2023 ! <<<

H2N Verhuur biedt u een grote keus aan Studio’s, appartementen en kamers, allen centraal gelegen in de universitaire wijk van Brussel. Vlakbij de campus van de Université Libre de Brussel, van de Vrije Universiteit Brussel, van Instituut La Cambre, het Vesalius Instituut en The University of Kent.

Dank zij de nabijheid van het station van Etterbeek, in enkele minuten kunt u bereiken de gebouwen van de Europese Gemeenschap en het Europees Parlement.

Wij werken met de ULB en de VUB sinds meer dan 15 jaar, en wij beantwoorden aan hun vereiste kwaliteit.
Al onze huisvestingen voldoen aan de veiligheids- en netheidsnormen vereist door de Gemeente van Elsene.

Verschillende levenswijzen worden u voorgesteld : Individuele woning of samenwonen, duplex, appartementen te splitsen in medehuur, studio's met binnentuin of terras, kamers

Bovendien concentreren wij ons uitsluitend op het verhuren aan studenten of jonge werknemers op stage. Op deze wijze blijft de atmosfeer gunstig voor het studeren en maakt het samenleven gemakkelijker. Bijvoorbeeld is ons regelment van inwendige orde afgestemd op de examenperiodes en de universitaire vakanties.

Wij hebben eveneens de gewoonte om met studenten Erasmus, Socrates, buitenlands of te werken. Al onze contracten stemmen af op het universitaire tijdschema (van 1 september tot 31 augustus). Onder bepaalde voorwaarden, aanvaarden wij contracten aan korte termen. Aarzelt niet om contact met ons voor meer inlichtingen op te nemen.

Aangezien de verscheidenheid aan voorgestelde woningen, kunt U de tijd nemen om elk van onze huizen te bezoeken :

Plan de situation

Voor elke aanvullende inlichting of voor rendez-vous, met ons zal contact op willen nemen per e-mail.

haut de la page

rue César Franck, 79 B-1050 Brussel, Belgïe | Telefoon : +32 478 20 18 31 ou +32 473 32 00 34 ou + 32 484 13 35 87 | location@h2n-location.be

Wettelijke vermeldingen

Laatste wijziging op 12 Mei 2022
Copyright © 2006-2007, Nada Soltana