H2N Location

Kamers, appartementen, studio's

FR | EN | ES | NL

Regelment van inwendige orde

En fonction des maisons, ce règlement est suceptible d'être modifié ou complété.

Voor een goede samenleving, vermijdt alle luidruchtige avonden gedurende de examenperiodes (januari, mei en september). Tijdens de rest van het jaar, verwittig de andere huurders.

U bent altijd verantwoordelijk voor de schade die uw gasten zouden kunnen veroorzaken, zelfs in de gemeenschappelijke vertrekken. Vraagt eveneens aan uw vrienden de grootste discretie wanneer zij zich op de trappen bevinden of in de gemeenschappelijke delen en, bij laat vertrek, eerbiedigt de slaap van de anderen.

De rente is in het begin van de maand te betalen en vergeet niet om me een afgiftebewijs te vragen. De doorlopende overschrijving en de betaling per bank zijn altijd verkieslijk. Enkel bepaalde personen zijn wettelijk bevoegd om geld van de huurders te ontvangen (Mevrouw Theys Helene en Soltana Nada en Mijnheer Zied Ben Soltana).

De vuilnisbakken kunnen slechts op bepaalde dagen buitengezet worden zijn vanaf 18h, informeert U zich hieromtrent naargelang Uw woning. Zij moeten altijd op het troittoir en niet in afgelegen zones neergezet worden. Het is verboden omvangrijke voorwerpen op de wegen neer te zetten. Enkel de vuilniszakken van de stad Brussel kunnen gebruikt worden. Deze kunnen niet meer dan 18kg wegen, om te voorkomen dat deze door de vuilnisdiensten niet opgehaald worden. De gele en blauwe zakken worden alleen de woensdagavond opgehaald.

Dieren zijn verboden.

Zorg ervoor de ingangsdeur op slot te doen.

Het verlies van een sleutel bedraagt XX,00 euro. Het postbusje beschadigen bdraagt XX,00 euro.

Probeer zo snel mogelijk een verantwoordelijke persoon te verwittigen in geval van schade, door Uw schuld of niet.

Ter herinnering, het is formeel verboden om de gemeenschappelijke delen met wat dan ook (vuilnisbakken, smeer, zakken, meubels...) te versperren. Op elk moment moet de doorgang vrij blijven, dit wegens veiligheidsredenen (eis van de brandweerlui), maar ook wegens het comfort van elkeen in het huis.

Werpt nooit sigarettenpeukjes (of iets anders!) door de vensters noch aan de voorkant, noch aan de achterkant. Voor degenen die een terras bezitten, wees oplettend, want de bekleding van de kroonlijst is brandbaar.

Het is verboden op de terrassen te roken of een barbecue te maken.

Het is verboden in de gemeenschappelijke delen te roken.

In de andere lokalen is roken niet wenselijk. De nicotine trekt door de muren en vergeelt ze. De eventuele verf kosten, te wijten aan de sigarettenrook zullen voor uw kosten zijn en van uw waarborg afgetrokken worden.

Bij uw vertrek, zal het appartement tot in de puntjes schoongemaakt worden en leeg en overhandigd worden als bij aankomst (in de keukenkasten, de vensters, boven op de keuken...). In het tegendeel, zal een som van XX,00 euro per uur van de waarborg worden afgetrokken om een hulp in de huishouding te betalen. Geen enkele vuilnisbak, meubelen of afval mag in uw appartement, uw studio of in de gang achtergelaten worden na uw vertrek. De koelkast zal schoon en ontdooid moeten zijn. De gloeilampen zullen vervangen moeten worden, Alle kranen en waterelementen (wc kuip, ligbad, wastafel, gootsteen, kraan, doucheknop...) zullen regelmatig moeten ontkalkt worden (bijvoorbeeld met azijn of van antikal). Als het niet bij uw vertrek wordt gedaan, zullen XX,00 euro per uur van de waarborg afgetrokken worden voor de loodgieter om dit te doen.

haut de la page

rue César Franck, 79 B-1050 Brussel, Belgïe | Telefoon : +32 478 20 18 31 ou +32 473 32 00 34 ou + 32 484 13 35 87 | location@h2n-location.be

Wettelijke vermeldingen

Laatste wijziging op 21 Januari 2023
Copyright © 2006-2007, Nada Soltana